Gootti.net

RorasaH: ei enää mittatilausvaatteita

  • Julkaistu tiistaina 27.02.2007
  • Avainsanat:

RorasaH tiedottaa nettisivuillaan 26. päivä julkaistussa uutisessa, ettei RorasaH aio enää jatkossa vastaanottaa mittatilaustuotteiden tilauksia. Mittatilausten vastaanottaminen jatkuu vielä maaliskuun ajan, mutta sen jälkeen se osa yrityksen toiminnasta päättyy. RorasaH aikoo avata huhtikuussa uuden nettikaupan, jonka myötä yrityksen toiminimi ja myös kaupan nimi tulevat muuttumaan. Muutoksen tullessa ajankohtaiseksi siitä tiedotetaan yrityksen nettisivuilla.

Kouvolalainen RorasaH uutisoi Web-sivuillaan em. lisäksi, että mittatilaussivusto tulee sulkeutumaan maaliskuun jälkeen. Vielä toimittamattomat mittatilaustuotteet tullaan toimittamaan asiakkaille mahdollisimman pian.

Uuden nettikaupan tuotevalikoima tulee sisältämään ainakin vaatteita. Vaatteiden valmistus varastoon on jo aloitettu — jatkossa vaatetilaukset toimitetaan hyvinkin nopeasti, jopa parin päivän toimitusajalla. Tuotevalikoimaa aiotaan kasvattaa ajan myötä.

RorasaH kertoo lopettavansa mittatilausvaatteiden ja -asusteiden valmistamisen, koska niiden toimitusajat ovat uudelleen ja uudelleen venyneet pitkiksi.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Sekalaista julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä joulukuuta 2016 kello 21:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.