Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "Ancient Astronauts"

Musta pohjaväri ja sen päällä valkoisella jonkinlainen tähtisymboli. Sen alla lukee Merciful Nuns. Kuvan yläosassa lukee harmaalla "Ancient Astronauts EP".Julkaistaan 8.4.2011

Edesmenneen goottiryhmittymä Garden of Delightin jälkeläinen Merciful Nuns tiedottaa ennakkotilattavaksi laitetun huhtikuussa ilmestyvä EP-levy "Ancient Astronauts". Yhteensä neljä biisiä sisältävä äänite varustetaan bändin kolmella omalla ja yhdellä Joy Divisionin biisistä tehdyllä coverilla. Äänite on seuraaja Merciful Nunsin debyyttialbumille, nimeltään "Lib. 1", sekä sitä seuranneelle "Hypogeum II" -platalle. Ryhmän uutukaiskiekkokin on bändin omien puheiden mukaan salaperäinen, aavemainen ja äänimaailmaltaan samaa kaartia kuin varhainen Garden of Delightin tuotanto. Goottirockia sisältävä "Ancient Astronauts" -EP ilmestyy 8.4. vain 2000 kappaleen suuruisena painoksena. Erikoisversio sisältää lisäksi puuvillaisen t-paidan.

EP-levy julkaistaan huhtikuussa 6-paneelisiin digipak-kuoriin käärittynä. Keräilijöiden kohteeksi tarkoitettu spesiaalipainos sisältää M-, L- tai XL- kokoisen bändipaidan. Bändin tuotantoon ja taustoihin voi tutustua Merciful Nunsin virallisilla MySpace-sivuilla.

"Ancient Astronauts" -EP:n kappaleet:

  1. Ceremonial Passage
  2. Ancient Astronauts
  3. Solstice
  4. The Eternal (Joy Division -cover)

Merciful Nuns on:

  • Artaud Seth
  • Jón
  • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä maaliskuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 56 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.