Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "Infinite Visions"

"Infinite Visions" -livelevyn kannessa valkoisella värillä Merciful Nunsin logo ja nimi. Tausta on pikimusta.Julkaistiin 12.8.2011

Aitogootin tyylisuuntaukseen valinnut Merciful Nuns (www.mercifulnuns.com) toi kuunneltavaksi viime perjantaina täyden konserttitaltioinnin DVD-levylle nauhoitettuna pakettina. Konserttitaltiointi on huhtikuulta 2011 Saksan pääkaupungista Berliinistä, jossa goottibändi esiintyi SO36:ssa. Tämä paketti ilmestyi 12.8. nimellä "Infinite Visions". Bändin mukaan se on rituaalinen soundtrack synkimpiä hetkiämme varten. Kahden DVD:n läjänä ilmestynyt teos on aluekoodivapaa. Aikaisemmin huhtikuussa saksalaisyhtye julkaisi EP-levyn "Ancient Astronauts". Se julkaistiin vain 2000 kappaleen suuruisena painoksena käärittynä 6-paneelisiin digipak-kuoriin.

DVD on laitettu tilattavaksi Solar Lodgen sekä Infrarotin nettikauppaan. Levyltä lohkaistiin videotraileri kesäkuussa. Klippi on katseltavissa YouTubesta. Garden Of Delightin jälkeläiseksi perustettu Merciful Nuns on ennen tätä livekiekkoa ja EP-levyään nauhoittanut kaksi täyspitkä albumia, sekä toisenkin EP:n, nimeltään "Body of Light".

"Infinite Visions" -DVD #1:n kappaleet:

 1. The Portal
 2. Hypogeum II
 3. Body of Light
 4. Nunhood
 5. Evolution
 6. The Eclipse
 7. The Seal
 8. Sanctuary
 9. God/Aeon
 10. Ancient Astronauts
 11. Megalithic Dreams

"Infinite Visions" -DVD #2:n kappaleet:

 1. Part I: The Sound of Nibriu
 2. Part II: The 12th Planet
 3. Part III: The Anunnaki

Merciful Nuns on:

 • Artaud Seth (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Jón (kitara)
 • Jawa (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä elokuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 107 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.