Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Schwarzer Engel: "Träume einer Nacht"

"Träume einer Nacht" -albumin etukannessa tummasta kivestä rakenenttu seinä, jonka edessä valtaistuimella istuva mustatukkainen goottimies. Kuvan alaosassa on Schwarzer Engelin logo, sen alla lukee "Träume einer Nacht".Julkaistaan 29.4.2011

Saksalainen Schwarzer Engel (www.schwarzerengel.info) tuo uuden studioalbumin Euroopan alueen yleisölle 29. huhtikuuta. Yhteensä 13 biisiä sisältävä studiorykäisy on nimeltään "Träume einer Nacht". Matthias Bäuerlen toteuttama kansitaide näkyy ohessa. Samansuuntaista kuvitusta sisällytetään albumin kansilehtiselle, joka sisältyy kiekon ensipainokseen. Ensipainos on maailmanlaajuisesti 1999 kappaleen suuruinen. Sen mukana tuleva booklet sisältää kaikkien biisien sanoitukset ja yltäkylläisesti grafiikkaa. Keräilijöiden kohteeksi tarkoitettu ensipainos sisältää lisäksi yhtyeen logolla varustetun t-paidan. Trisol Music Groupin kautta julkaistava pitkäsoitto on laitettu ennakkotilattavaksi viime viikon alussa Infrarot-nettikauppaan.

Schwarzer Engelin uusi täysin saksaksi laulettu albumi on edeltäjäänsä massiivisempi, eeppisempi ja aggressiivisempi. Infrarot kuvailee albumia sellaiseksi, jossa yhdistyy Rammstein, Eisbrecher, Samsas Traum ja ASP. Samsas Traumin mies käy vierailemassa albumilla ainakin yhdessä biisissä.

"Träume einer Nacht" -albumin kappaleet:

 1. In tiefster Nacht
 2. Geister und Dämonen
 3. Fieber im Blut (feat. Alexander Kaschte / Samsas Traum)
 4. Halb-Gott
 5. In Zwei Geteilt
 6. Sonnenanbeterin
 7. Lebendig Begraben
 8. Königin der Nacht
 9. Tanzende Schatten
 10. Finsternis über dem Land
 11. Traum einer Nacht
 12. Vom Galgen tönt die Krähe
 13. Wiegenlied [Totgeboren]

Albumilta lohkaistiin viime vuoden lopulla EP-levy "Geister und Dämonen". Tämä kiekko ilmestyi marraskuussa seuraajaksi aikaisemmin samana vuonna ilmestyneelle "Apokalypse"-debyyttialbumille. EP-levyllä kuullaan vierailevana muusikkona saksalaisen goottiyhtye Mantuksen riveistä tuttua Martin Schindleriä.

Schwarzer Engel on:

 • Dave Jason (laulu, kitara ja rummut)
 • Jens Lindmaier (kitara)
 • Bert Oeler (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä helmikuuta 2011 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 135 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.