Gootti.net

Kuka näitä keksii?

  • Julkaistu torstaina 13.04.2006

Noise.fi:n artikkeli kertoo oikein syvääluotaavasti kuinka perustetaan goottibändi.

Sitten vain treenaamaan lavaposeerausta! Jälleen kerran, ota mallia The 69 Eyesista. Voit tarkkailla myös Amorphiksen vokalistin patsastelua: kukaan ei nimittäin osaa asettaa jalkaansa monitorin päälle samalla tavalla kuin tuo Koskinen, joka samanaikaisesti osaa vielä tehdä taiteellisia käsiliikkeitä! Kun olet oppinut sopivan asennon, pysy siinä. Muista olla mahdollisimman synkeän näköinen, polttaa tupakkaa ketjussa ja siemailla välillä punaviiniä. Jos et pidä punaviinistä, kaada tyhjennettyyn punkkupulloon vaikka punaista Mehukattia.

Tietoa julkaisusta

Mielipidekirjoituksen julkaisi teme. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5596 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä huhtikuuta 2006 kello 15:03. Tämän mielipidekirjoituksen kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä: Halloween rantautui taas Suomeen, Obscenity Trial: "Daydream"., Vaatteita netistä., Terveisiä Jokelasta 19.8., True- vs wannabegootti..

Kommentit

Julkaisu Kuka näitä keksii? on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

kuopassa 13. päivä huhtikuuta 2006

The 69 Eyesin kohdalla tuo hommeli muuten pitää paikkansa: he tosiaan vuosikausia rämpsyttivät rokkenrollia kunnes keksivät ryhtyä soittamaan goottimusiikkia.

Tuo on kyllä julmaa tekstiä, mutta kyllä siitä aika paljon tottakin löytyy. :-)

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.