Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Black Clothing Hiiden

  • Julkaistu keskiviikkona 11. päivä syyskuuta 2013
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 11. päivä syyskuuta 2013 kello 09:09.

Myymälä sijaitsee Turussa linja-autoaseman korttelissa osoitteessa Tuureporinkatu 13A.

Lue myös kohteen Black Clothing Hiiden (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Black Clothing Hiiden (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Black Clothing Hiiden on turkulainen ompelimo, jossa on myynnissä yrittäjän omien tuotteiden lisäksi myös muiden käsityöläisten teemoihin sopivia tuotteita.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="https://www.gootti.net/black-clothing-hiiden-kartalla">https://www.gootti.net/black-clothing-hiiden-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.