Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Athanaton

  • Julkaistu torstaina 17. päivä heinäkuuta 2008
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07.

Athanatonin ja Arachillan liike sijaitsee Riihimäellä osoitteessa Koivistonkatu 2. Liike on avoinna keskiviikkoisin kello 10-19 ja lauantaisin klo 10-17. Muulloin sopimuksen mukaan. Kaupan ikkunassa näkyy nimi Athanaton, mutta samoissa tiloissa toimii myös Arachilla.

Lue myös kohteen Athanaton (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Athanaton (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="https://www.gootti.net/athanaton-kartalla">https://www.gootti.net/athanaton-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.