Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Arachilla

  • Julkaistu torstaina 17. päivä heinäkuuta 2008
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 03. päivä toukokuuta 2011 kello 11:11.

Liike sijaitsee Riihimäellä osoitteessa Koivistonkatu 2. Liike on avoinna keskiviikkoisin kello 10-19 ja lauantaisin klo 10-17. Muulloin sopimuksen mukaan. Kaupan nimi on Athanaton ja se näkyy ikkunassa. Samoissa tiloissa toimii myös Athanaton.

Lue myös kohteen Arachilla (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Arachilla (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/arachilla-kartalla">http://www.gootti.net/arachilla-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.