Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Blackgroup Oy

  • Julkaistu keskiviikkona 17. päivä marraskuuta 2010
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 16. päivä huhtikuuta 2015 kello 20:08.

Lue myös kohteen Blackgroup Oy (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Blackgroup Oy (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Blackgroup Oy:n myymälä Mikkelissä sijaitsee Stuntman Oy:n liikkeen yhteydessä. Myymälän osoite on Mannerheimintie 10, 50100 Mikkeli. Shoppi/noutovarasto on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/blackgroup-oy-kartalla">http://www.gootti.net/blackgroup-oy-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.