Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Bukow

  • Julkaistu torstaina 07. päivä toukokuuta 2009
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 29. päivä elokuuta 2014 kello 11:11.

Bukow on goottihenkisiäkin tuotteita Porissa myyvä yritys. Yrityksellä ei ole toistaiseksi nettisivuja, eikä siten tuotteidenkaan tilaaminen Internetin välityksellä onnistu.

Lue myös kohteen Bukow (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Bukow (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Bukowin liike sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 11 B, 28100 Pori. Myymälä on avoinna arkipäivisin ajalla 9–18 ja lauantaisin aikavälillä 10–16.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/bukow-kartalla">http://www.gootti.net/bukow-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat