Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Deviant

  • Julkaistu perjantaina 08. päivä elokuuta 2008
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 21. päivä huhtikuuta 2015 kello 15:03.

Deviantin Ylivieskan keskustassa sijaitseva myymälä sijaitsee osoitteessa Juurikoskenkatu 1. Yritys avasi liikkeensä 8. elokuuta 2008. Firmalla on myös nettikauppa, joka avattiin huhtikuussa 2009. Lisätietoja Deviantista löytyy Gootti.netin Deviant-esittelysivulta.

Lue myös kohteen Deviant (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Deviant (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Deviant on lopettanut toimintansa.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/deviant-kartalla">http://www.gootti.net/deviant-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.