Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Morticia

  • Julkaistu sunnuntaina 07. päivä huhtikuuta 2019
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 07. päivä huhtikuuta 2019 kello 23:11.

Mortician liike sijaitsee nykyisin Helsingissä osoitteessa Fredrikinkatu 27. Se on avoinna ma–la kello 12–18.30. Suljettu sunnuntaisin.

Lue myös kohteen Morticia (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Morticia (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Paikalle pääsee esimerkiksi julkisilla kulkupeleillä, kuten raitiovaunun vuoroilla 1 ja 3, sekä linja-autovuoroilla 14, 18 ja 21.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/morticia-kartalla">http://www.gootti.net/morticia-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.